Info i rezervacije

066/18-4444

office@topspin.rs

Škola fudbala

Top Spin škola fudbala u okviru sportskih balona Top Spin pruža Vašem detetu savršen prostor i okruženje ne samo za učenje sporta, već za celokupan fizički, duhovni, psihološki i društveni razvoj. Polaznici Top Spin škole fudbala imaju mogućnost da vežbaju sa svojim vršnjacima na vrhunski opremljenim, klimatizovanim i maksimalno bezbednim fudbalskim terenima, uz stručnog i kvalifikovanog trenera.

 

Fudbalski tereni u sportskim balonima Top Spin odlikuju se najkvalitetnijim materijalima i vrhunskom izradom. Podloga na terenima za fudbal napravljena je od specijalne antialergijske veštačke trave bez ispune koja pruža osećaj veoma sličan onom na pravom terenu, pri čemu se ne kliza i time eliminiše  rizik od povrede. Prostor ima vrhunski sistem ventilacije, kao i grejanje u zimskim mesecima, što omogućava savršene uslove za fizički razvoj i zdravlje dece. Objekat takođe sadrži vrhunski opremljene svlačionice sa tuševima, kao i kafić sa kablovskom televizijom i internetom.

Školu fudbala vodi Saša Radivojević, proslavljeni golman klubova Crvena Zvezda iz Beograda, Radnički iz Niša i Apolon iz Kalamarije (Grčka). Zahvaljujući bogatom profesionalnom iskustvu, Saša predstavlja pravi izbor trenera koji će Vašem detetu pružiti odgovarajući nadzor, kvalitetan i posvećen rad na modernim praksama i tehnikama, ali i usmeravanje u pogledu razvoja osećanja pripadnosti timu, poštene igre, poštovanja protivnika i međusobnog ohrabrenja, i to sve kroz edukativnu igru i zabavu.

Top Spin škola fudbala gaji atmosferu zdravog okruženja za razvoj dece, metod pozitivnog podsticaja i inkluzivni stav. Držimo se uverenja da, uz odgovarajuće vođstvo, pažnju i dobru volju, svako može da nauči da igra, bez obzira na sposobnosti ili prethodno iskustvo. Zato su vrata Top Spin škole fudbala širom otvorena za svakoga ko želi da nam se pridruži u igri i zabavi.

Sportski rođendani

Sportski rođendani

Sportski rođendani

Sportski rođendan je pravi izbor za osnovce, ali i njihove roditelje. Budite bezbriižni sa svojim gostima, dok se slavljenik zabavlja sa svojim gostima pod nadzorom naših animatora - rekreatora.

„Roda” prvenstvo Srbije u 3x3 basketu

Škola tenisa

Škola tenisa

Škola tenisa

Teniski klub Top Spin omogućava najbolje uslove kako za najmlađe, tako i za napredne polaznike.

Za rekreativce imamo posebno kreirane programe.