Info i rezervacije

066/18-4444

office@topspin.rs

O nama

U mirnom delu grada, u samom srcu Dušanovca, na mestu koje je godinama bilo zapušteno i van upotrebe nedavno su otvoreni sportski baloni Top Spin, podignuti u blizini Dušanovačke pošte, u Maksima Gorkog 94.

Tri sportska balona koji čine ovaj reprezentativni objekat građeni su sa idejom da daju maksimum koji ova vrsta objekata pruža. Balon za mali fudbal, balon za tenis, balon za košarku (ili odbojku ili badminton) udovoljiće i naijzbirljivijim posetiocima. Upravo zbog toga baloni Top Spin su za kratko vreme postali omiljeno mesto za rekreaciju brojnih poznatih ličnosti.

Svi baloni imaju centralizovan sistem grejanja i ventilacije koji se može podešavati za svaki balon pojedinačno, a dvostruko platno sprečava kondenzaciju u hladnim i vlažnim danima. Ono što balone Top Spin razlikuje od ostalih jesu vrhunske podloge na sva tri terena. Na terenu za fudbal je veštačka trava bez ispune, na teniskom terenu je veštačka šljaka jedinstvena u regionu, a na košarkaškom (odbojkaškom) terenu je super neklizajuća mekana podloga.

Pored sportskih terena, objekat sadrži i vrhunski opremljene svlačionice sa toplom vodom, tuševima, fenovima i zasebnim ormarićima. Idealno mesto za okupljanje ekipe ili sređivanje utisaka posle rekreacije je kafić u sklopu objekta, a za posetioce obezbeđen je i parking sa 40 mesta.

U okviru objekta radi i fizio centar koji vodi Milan Ilić, naš eminentni sportski fizioterapeut. U fizio centru možete da dobijete sportsku masažu, ali i korisne savete o zdravoj ishrani i treniranju, od stručnjaka koji je radio kao fizioterapeut mnogih proslavljenih srpskih sportista kao što su Ana Ivanović, Novak Đoković, Novica Veličković i mnogi drugi.

Top Spin sportski baloni namenjeni su svima koji žele da se bave sportom: rekreativcima, profesionalnim sportistima, polaznicima škola sporta.

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se da je baš Top Spin pravo mesto za rekreaciju i sport.

Sportski rođendani

Sportski rođendani

Sportski rođendani

Sportski rođendan je pravi izbor za osnovce, ali i njihove roditelje. Budite bezbriižni sa svojim gostima, dok se slavljenik zabavlja sa svojim gostima pod nadzorom naših animatora - rekreatora.

„Roda” prvenstvo Srbije u 3x3 basketu

Škola tenisa

Škola tenisa

Škola tenisa

Teniski klub Top Spin omogućava najbolje uslove kako za najmlađe, tako i za napredne polaznike.

Za rekreativce imamo posebno kreirane programe.